Information om parkeringsplatser (Smart Park/Fastum)

bird-s-eye-view-of-parked-cars-1004409

Som ni vet har bytet av parkeringsadministration inte gått så smidigt som vi önskat under våren. Vi kan bara beklaga att problemen fortsätter och försöka informera er så gott det går.

Under veckan har ni som hyr parkering fått nya hyresavier. Ni som sedan tidigare har anmält att ni vill ha liknande post till Kivra har fått avierna dit. Ni andra har fått fysiska avier i brevlådan. Oavsett leveranssätt har avierna kommit på tok för sent! Avierna för juli månad (med förfallodatum 30/6) har kommit bara några dagar innan betaldatum. Viktigt för er att veta är att det INTE kommer utgå någon förseningsavgift på de avier som täcker juli, augusti, september (dvs. förfallodatum 30/6, 31/7, 31/8).

Det brev som skulle förklara orsaken till byte av konto var något bristfälligt. Vi förstår att det inte förklarar hela bilden. Vi ber er ha överseende med strulet och hoppas verkligen att det blir bättre framöver. Fredsfors Samfällighet har lagt ner mycket jobb på att få detta att fungera. Samfälligheten står fast vid att en extern hantering av parkeringen är den bästa långsiktiga lösningen.

Autogiro/E-faktura

Om ni anmält autogiro eller e-faktura till tidigare konto behöver ni göra om denna procedur. För att anmäla autogiro, besök 90220.se, klicka på menyn och väljs kundservice/anmäl autogiro. I fältet “betalningsmottagare” skriver ni Fredsfors Samfällighet. För att anmäla e-faktura loggar ni in på er respektive bank och söker på “Fastum 8”.

Har ni ytterligare frågor får ni gärna kontakta respektive bostadsrättsförening!